Schmetterling Records

Boekingen

ANDY & THE ANTICHRIST

Andy & the Antichrist komen oorspronkelijk uit Horst aan de Maas en opereert nu vanuit Tilburg. Deze band maakt muziek die een dunne lijn bewandelt tussen pop en heavy indie, waarbij zowel de heupen als de ellebogen van de luisteraar in beweging dreigen te komen. Afgelopen april brachten ze hun debuutalbum Awful/Awesome uit. Vol met bangertjes!

Voor boekingen mail naar: Thijs

Meer over Andy & the Antichrist

CASHMYRA

De mild intimiderende postpunk van Cashmyra geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. Cashmyra schrijft over fouten maken, alles dat kapot gaat en pogingen tot het vinden van geluk. Op de nieuwste EP ‘Privé’ komt het duo meer tot wasdom en deelt het een persoonlijkere kijk op het leven.

Voor boekingen mail naar: Thijs

Meer over Cashmyra

NORE

NORE is indie zoals indie bedoeld is. Lekker catchy DIY deuntjes over liefde, existentiële crises, geboren zijn rond 2000 en je toekomst ineen zien storten en vrienden maken in het midden van dit alles. Ze nemen je mee door heel het leven, met alle ups en downs die daarbij horen me een knipoog en een knuffel als het even iets te veel wordt. Op het podium geven ze een energieke show waar de liefde voor de muziek en voor elkaar vanaf spat.

Voor boekingen mail naar: Jochem

Meer over NORE

SULTAN.

SULTAN. is exotische riffs, vreemde basgeluiden en hyperactieve drums. Schreeuw dat je klaar bent met je telefoon en dans met moves waarvan je niet wist dat je ze had. Gooi Queens of the Stone Age, The Prodigy en Rage Against The Machine bij elkaar en je krijgt een energieke trip waar je geen genoeg van kan krijgen.

Voor boekingen mail naar: Thijs

Meer over SULTAN.